Ja odpadam. 24 zaczynam wczasy i wyjeżdżam. Miłej zabawy
Przekręcam kluczy w drzwiach i otwieraja sie szyby!!!
Zwiń
X
-
Przekręcam kluczy w drzwiach i otwieraja sie szyby!!!
Witam wszystkich!!!
Ostatnio zacząłem uczy moja dziewczyne jazdy nasza octawia! Musze przyzanc ze moja dziewczyna przetestowala samochod doslownie i w przenosni :? :shock: :?
Ostatnio przy zamykaniu drzwi przekrecila kluczy w przeciwna strone (centralne) i otworzyly sie wszystkie szyba samochodu??? Probawalem powtorzyc to (mi niewyszlo :P), jendak ja moja dziwczyna sprobowala, ponownie otworzyly sie szyby!!
Czy tak sie dzieje zazwyczaj??
Pozdrawiam!!
-
-
Re: Przekręcam kluczy w drzwiach i otwieraja sie szyby!!!
Zamieszczone przez szymek_awfWitam wszystkich!!!
Ostatnio zacząłem uczy moja dziewczyne jazdy nasza octawia! Musze przyzanc ze moja dziewczyna przetestowala samochod doslownie i w przenosni :? :shock: :?
Ostatnio przy zamykaniu drzwi przekrecila kluczy w przeciwna strone (centralne) i otworzyly sie wszystkie szyba samochodu??? Probawalem powtorzyc to (mi niewyszlo :P), jendak ja moja dziwczyna sprobowala, ponownie otworzyly sie szyby!!
Czy tak sie dzieje zazwyczaj??
Pozdrawiam!!
a tak na powaznie, to normalne - np. latem po zamknięciu auta z psem i/lub teściową w środku mozesz im dac troche powietrza - prawda ze skoda to humanitarne auto ?
Komentarz
-
-
Re: Przekręcam kluczy w drzwiach i otwieraja sie szyby!!!
tak sie dzieje zawsze jak kobieta dotyka auta
a tak na powaznie, to normalne - np. latem po zamknięciu auta z psem i/lub teściową w środku mozesz im dac troche powietrza - prawda ze skoda to humanitarne auto ?[/quote]
hhehehheeh
DZieki za info!!!!
Komentarz
-
-
tak sie dzieje jak dłuzej przytrzymasz kluczyk i tak zależy w którą strone jak na otwieranie to się wszystkie otworzą a jak na zamknięte to wszystkie szyby sie zamkną o ile są otwarte
Tak samo jak zamykasz z alarmu o ile masz to powinny wszystkie sie automatyczne domykać niezły patent i bardzo przydatny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSszymek_awf, W Twoim aucie powinno dać sie tak zrobić rowniez zdalnie.
Wcisnij i przytrzymaj przez ok 2-3 sekundy przycisk otwierania drzwi w kluczu, a potem analogicznie przycisk zamykania.
W ten sposob mozna sterowac otwieraniem/zamykaniem okien.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz